Persoonlijke uitvaartzorg met stijl en respect,
Wij bieden u de gepaste ondersteuning.

Contacteer ons

Begrafenisonderneming met de nodige ervaring en kennis

Begrafenissen Witters-Paesen is een begrafenisonderneming gevestigd in Hechtel-Eksel, Lommel en Oudsbergen die reeds sinds 1970 actief is in de uitvaartsector en als uitvaartonderneming instaat voor de volledige uitvaartzorg van A tot Z.

Vertrouwelijke aanpak

Danny, Myreille, Kristof en hun medewerkers staan u in de moeilijke dagen na het overlijden bij met het nodige inlevingsvermogen, de gepaste betrokkenheid en de nodige professionele kennis, zodat de uitvaart van uw dierbare overledene kan verlopen volgens uw eigen, specifieke wensen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verschillende administratieve en organisatorische zaken. Bij het regelen en de verzorging van de uitvaart stellen wij steeds uw persoonlijke wensen centraal.

Familieonderneming

De kracht van onze familieonderneming schuilt in de passie voor het vak en het sterke persoonlijke engagement achter onze begrafenisonderneming. En laat juist dat persoonlijke engagement, de passie, maar ook het inlevingsvermogen en de hoge betrokkenheid fundamenten zijn voor een mooie en verzorgde uitvaart die volledig aan uw wensen voldoet. Het vertrouwen en de dankbaarheid van de nabestaanden blijven voor ons dé belangrijkste drijfveer om onze uitvaartonderneming met passie te runnen, zoals we dat vandaag en ook in de toekomst zullen blijven doen.

Afscheid in een modern en intiem kader

De manier waarop wij als mensen afscheid nemen van onze overledenen is de laatste jaren erg geëvolueerd. Waar voorheen een uitvaartplechtigheid in de plaatselijke kerk de te begane weg was, zien we dat vandaag steeds meer mensen op een persoonlijkere manier afscheid wensen te nemen, zonder de typische liturgie van de kerk. Ook hierin proberen wij een voortrekkersrol te nemen om u als rouwende familie een alternatief te bieden. In 2011 openden Danny en Myreille daarom aula ’t Sant in het centrum van Hechtel. Aula ’t Sant is een concept waarbij u afscheid kan nemen in een modern kader, op een erg persoonlijke en intieme manier volgens uw eigen specifieke wensen. Meer informatie over aula ’t Sant vindt u verder op deze website.