Persoonlijke uitvaartzorg met stijl en respect,
Wij bieden u de gepaste ondersteuning.

Contacteer ons

Begrafenissen
Witters-Paesen

Begrafenisondernemer Witters-Paesen verzorgt begrafenissen in regio Hechtel-Eksel, Lommel en Oudsbergen op een uiterst respectvolle manier. Bij ons kunt u rekenen op een vertrouwelijke en professionele aanpak.

Rouwen

Na een periode van zakelijkheid en verstrakking, beseffen we weer dat onze emoties rond de dood belangrijk zijn. Door te rouwen en door ons verdriet te uiten, geven wij onze band met de overledene een nieuwe vorm. Opdat hij of zij in onze herinnering kan voortleven. Om dit mogelijk te maken, moeten we eerst zinvol afscheid nemen. Daarbij kan rouwbegeleiding Witters-Paesen u bijstaan om uw wensen te bundelen in een mooie harmonieuze, verzorgde en correcte uitvoering.

Persoonlijke begeleiding

Met de nodige discretie en oog voor stijl en detail ondernemen we begrafenissen in onze funeraria in Hechtel-Eksel, Lommel en Oudsbergen. Indien gewenst, staat ook aula ’t Sant ter beschikking voor een waardig afscheid. Onze dienstverlening is steeds persoonlijk en op maat van uw wensen, gaande van de ceremoniewagens, tot rouwdrukwerk, bloemen, … Heeft u een vraag voor ons? Neem dan even contact met ons op voor verdere besprekingen. We geven u graag de gepaste ondersteuning in deze moeilijke tijd.